Capítol 7

Diari La Raó. Guía de Serveis.

La Raó - Guia de Serveis

Fem miracles

No importa l'edat que tingueu. Assegurem que vos traurem del damunt tots els anys que vos sobren. La primera visita és gratuïta, després no tant. Los productes que tenim són molt especials, es transporten en camell des del Desert de Gobi fins aquí.

S'ofereix

"Pintor multiús". Pinto, parets, quadres al oli i acuareles. També pinto terrats, discoteques, xalets, bars, cuines, patis de llums, etc. Cobro per avançat. Estic fart que al acabar les meues obres d'art no em vulguin pagar perquè no els agradi lo resultat. Jo soc un artista i sempre vaig a la meua bola i no accepto critiques de cap classe.

J. Miró

M'agradaria trobar a un noi que li agradin els animalets. En aquest moments tinc cinc gossos, quatre gats, dos hàmsters, dos cotorres argentines i una boa enorme.

Per això és de vital importància que el noi que vulgui compartir en mi la seua vida ha de ser un enamorat dels animalets de totes les especies. I també tinc dos insectes en perill d'extinció pobrets. L'aranya "viuda" i el mosquit "Tigre".

Poseu-vos en contacte a www.mariatotuarreplego.es

Estètica

Professionals

Relacions

Fa tres anys lo meu home va sortír de casa per a comprar tabac i encara l'espero. Vos donaré referències de la seua personalitat. És alt, guapo, atlètic, ulls verds. Respon al nom de Adonis. Si el veieu per favor aviseu-me.

www.marianapocanpenta.com

Contestant a esta xica de l'esquerra.

Mira criatura, desde fa tres anys que este anunci surt puntualment cada setmana al periòdic.

No has entès que lo teu home ha tocat el dos?

Estarà per alguna illa paradisíaca, lluny de tu, prenent lo sol en companyia de alguna nativa espectacular fent-li vent en un "Pai-Pai".

Mira xata buscat novio i deixa d'ocupar aquest lloc del periòdic.

August Pocapaciencia (Redactor)

Opinió

Pèrdues

No sigues tonta vine a la "Associació de Dónes Intel·ligents". Tenim homes per avorrir. Si no ets molt exigent podràs triar entre: japonesos, francesos, ...

Escrits Pilar Murall Moreira

Rocadura del Camp